Sikker specialtransport

 

Vi udførerDe fleste, der hører ordet specialtransport, tænker automatisk på stort, uhåndterbart gods. Men det kan faktisk være meget andet. Hos Firma Fragt er specialtransport alt det, du gerne vil passe godt på under transporten.

 

Specialtransport af inventar

Har du brugt tid og penge på at få udformet og produceret et snedkerkøkken, som passer præcis til dit hus og opfylder alle dine drømme? Eller fået produceret unikke møbler, som er værdifulde og måske endda lidt skrøbelige?

Så har du sikkert også ventet længe på resultatet. Men hvad gør du, hvis dit gods bliver beskadiget under transporten?

Hvis det er helt galt, kan du ende med at vente dobbelt så lang tid, fordi dit køkken eller dine møbler skal bygges op fra bunden en gang til. Ud over at du kan tage fat i dit forsikringsselskab, så skal du jo stadig have det nye inventar fragtet en gang til.

Uanset om du har haft sådan en oplevelse skal du vide, at hos Firma Fragt tager jeg mig rigtig godt af dit gods. Du skal have dine ting frem i et stykke, og de skal se ud præcis, som da de blev lastet.

 

Specialtransport af dine drømme

Jeg har en enkelt gang kørt helt til Holland med en tom bil, for at transportere noget gods 80 km. Og så kørt hjem igen uden last. Fordi dem, der havde brug for at få transporteret deres gods, havde haft en ærgerlig oplevelse tidligere. Så denne gang skulle alt bare klappe - og det gjorde det selvfølgelig.

Derfor skal du vide, at det ikke gør nogen forskel for mig, om dit gods skal transporteres kort eller langt - det handler om, at dit gods bliver transporteret korrekt og når frem intakte, præcis som du drømmer om.

 

Specialtransport af stort gods …

kan du selvfølgelig også få klaret hos Firma Fragt. Du skal ikke lade dig snyde af størrelsen på min bil. Har du brug for at få transporteret stort gods, sørger jeg for at skaffe en bil, der passer til opgaven.

Det kræver selvfølgelig at papirer og kørekort er i orden, og det er mine.

 

Vil du vide mere om specialgods? Eller om, hvilke transportopgaver jeg kan løse for dig?

Ring til mig på 40 17 39 45 eller skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.