Helt tryg ved ADR-fragt

 

adr

 

Du kan få Firma Fragt til at transportere alle typer af ADR- og farligt gods. Vil du være helt sikker på, at papirerne er i orden, kan du kigge herinde.

 

Jeg sørger selvfølgelig for, at dit gods er pakket og surret forsvarligt fast - og at det kommer sikkert frem.

 

Det skal du vide om transport af ADR-gods

Det er ikke kun din fragtmand, der skal have papirerne i orden, ADR-gods kræver også en del af dig og din virksomhed. Der stilles fx specielle krav til pakning, emballage og håndtering af godset. Alt sammen noget, jeg har helt styr på. Så har du behov for rådgivning i forbindelse med forsvarlig transport af ADR-gods, kan du kontakte mig her.

Har du gods, som kræver en særlig certificering, eller er du i tvivl om, hvad dit gods kræver, er du altid velkommen til at kontakte mig. Ring på 40 17 39 45 eller kontakt mig her.

 

Du kan se den komplette liste over stoffer, der falder under ADR-betegnelsen. 

 

Forsvarlig transport af farligt gods

Der er specifikke krav for håndteringen og transporten af ADR-gods. Jeg er certificeret til bl.a. at transportere Klasse 7 - radioaktivt gods - og Klasse 1 - eksplosivt gods. Min bil er selvfølgelig også godkendt i overensstemmelse med lovgivningen.

Uanset hvor dit gods har sin endestation, kan du få Firma Fragt til at løse opgaven. Jeg kører i hele Europa og varetager gerne din virksomheds logistik for dig, hvis du har behov for det.

Du kan også få en fleksibel løsning, ligesom DFD.

Lad os sammen finde den perfekte løsning for din godstransport.